Montering af Plastmo tagrender

Hvis du overvejer at få monteret Plastmo tagrender, i Plast, Stål, eller Zink, så er du kommet til den rette side.
I mere end 60 år har plast været det foretrukne materiale til fremstilling af tagrender. Plasttagrender så dagens lys i 1960’erne som en moderne letvægtsløsning til erstatning for de gammeldags, tunge modeller i andre materialer. Der er selvfølgelig mange gode grunde til Plastmo tagrendernes stadig voksende popularitet siden da. Plast tagrenden har et meget lavt  CO2-aftryk og er dermed velegnet til bæredygtigt byggeri.

Plastmo tagrender er kvalitet til attraktive priser

Først og fremmest er plasttagrender prismæssigt attraktive i indkøb, og de er lettere, og dermed billigere, at montere end tagrender i andre materialer. Ved montering af Plastmo plasttagrender, kan man i mange tilfælde genbruge rendejernene.
Dette betyder at man efter montering af nye tagrender, ikke vil kunne se de gamle og i nogle tilfælde medtaget rendejern. Plastmo har nemlig udviklet et bredt udvalg af dækkapsler, i matchende farver. Når man ikke behøver at udskifte de gamle rendejern, er der penge at spare.
Så udskiftning af eksisterende tagrender, eller montering ved nybyggerier, behøver altså ikke at lænse bankbogen.
De fleste Plastmo plasttagrender man ser er grå eller hvide, men et stort plus er, at de fås i flere forskellige farver og størrelser. Så det er let at vælge den tagrende, der passer perfekt til huset, og som giver den rigtige finish.

Velfungerende tagrender er afgørende for husets sundhed, og montering af nye Plastmo plasttagrender er en god og økonomisk måde at sikre bygningsværket på, så der ikke opstår skader. Fugt-, råd- og vandskader er særdeles kostbare at udbedre, og disse skader er ikke dækket af forsikringen, hvis det skyldes manglende vedligeholdelse af tagrenderne. Så tætte tagrender  er en billig og nem måde at forebygge dyre reparationer, af huset på.

Plastmo tagrender har holdbarhed og fleksibilitet

Plastmo Plasttagrendernes popularitet skyldes også, at de er holdbare, fleksible og lette at vedligeholde. En anden væsentlig årsag til Plastmo plasttagrendernes popularitet er, at de holder sig flotte. De er vejrbestandige, hvilket jo er vigtigt i det danske klima. De ruster, tærer og irrer ikke, og de beskytter huset i mange, mange år – næsten uden vedligeholdelse. De er særdeles modstandsdygtige over de udfordringer, det omskiftelige danske vejr byder på i form af eksempelvis blæst, havgus og stærkt sollys med ultraviolette stråler, og de klarer uden problemer både is, frost og hård kulde. Desuden har plast den egenskab, at det ikke korroderer og ikke går i forbindelse med andre materialer.

Alt i alt er Plastmo tagrender det rigtige valg, hvis du ønsker en vedligeholdelsesfri og langtidsholdbar løsning.

  • Findes i str. 10-11-12.
  • Skal limes
  • Fås i farverne: hvid, grå, grafit, sort og brun.
  • Det største tilbehørs program på det danske marked, hvad der ikke findes kan specialfremstilles.
  • Plastmo har deres eget rendejern, som ikke passer sammen med noget andet.
  • Diverse dækkapsler, således at det gamle rendejern kan genbruges.
  • Ændre ikke væsentligt farve som følge af solens påvirkninger.
  • 25 års garanti.

ACO Plastmo

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial